Tečajevi

Tečajevi za djecu predškolske dobi

Tečaj je namijenjen djeci dobi već od 4. godine. Jezik se uči kroz igru, pjesme i aktivnosti koje su primjerene uzrastu djece. Nastava se održava 2 puta tjedno u trajanju od 1 školskog sata. Predanim radom profesora, uz brojne didatičke materijale, audio-vizualne i interaktivne metode učenja, djeca s lakoćom i radošću uspješno započinju s učenjem stranih jezika i pripremaju se za učenje stranog jezika u školi. Pored raznolikih aktivnosti na satu koje između ostalog uključuju čitanje priča na stranom jeziku, igrokaze, brojalice i igre, organiziramo i brojne vannastavne aktivnosti i događanja za naše najmlađe polaznike poput zajedničkih blagdanskih radionica s roditeljima, priredbi i proslava s ciljem da učenje za naše najmlađe polaznike bude što ljepše, poticajnije i raznovrsnije. Program je verificiran od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Fond sati: 60 školskih sati.

Nastava: 2 puta tjedno po 1 školski sat u popodnevnim satima prema rasporedu koji se utvrđuje na početku svake školske godine. Dosadašnjih godina nastava se održavala ponedjeljkom i srijedom, odnosno utorkom i četvrtkom u terminima od 17:00 do 17:45 i u 18:00 do 18:45 sati.

U slučaju dovoljnog broja zainteresiranih polaznika, održavamo i jutarnji tečaj engleskog jezika za predškolce koji pohađaju vrtić u popodnevnoj smjeni.