Dobrodošli u Školu stranih jezika Wotan

Škola stranih jezika Wotan započela je s radom 1992. godine, kao prva i tada jedina škola stranih jezika na području Kaštela. Nakon dvije godine rada otvorena je podružnica škole u Solinu. Od samog početka, naš cilj je bio i ostao visoka kvaliteta u podučavanju stranih jezika uz predanost i ljubav za znanjem koje prenosimo na naše polaznike. Savjesnim radom i profesionalnim odnosom, škola Wotan odavno je postala sinonim za znanje stranih jezika. Svi tečajevi, programi i ispiti oblikovani su prema preporukama Vijeća Europe i usklađeni sa Zajedničkim europskim referentnim okvirom za jezike (CEFR). Rad u malim grupama gdje je moguć individualan pristup svakom polazniku, suvremene metode nastave i nadasve stručan predavački tim odlike su naše škole. Multimedijalno opremljene učionice, kvalitetni nastavni programi i posudbena knjižnica literature na stranom jeziku u sklopu naše škole omogućuju sve potrebne uvjete za kvalitetno i uspješno učenje stranih jezika. Uz poduku, škola stranih jezika Wotan pruža i usluge prevođenja.

Znanje, kvaliteta i stručnost temeljne su vrijednosti na kojima smo sve ove godine zasnivali naš rad, a uspjeh naših polaznika mjerilo je i našeg uspjeha.

Dugogodišnja tradicija

Škola stranih jezika Wotan djeluje još od 1992. godine.

Jezici koje podučavamo

U našoj školi možete učiti engleski, talijanski, njemački, ruski i hrvatski za strance

Lokacija

Tečajevi se održavaju na dvije lokacije, u Kaštel Sućurcu i Solinu

NOVOSTI

Obavijesti i novosti

25. 08.

CJENIK 2023./2024.

UVJETI I ROKOVI PLAĆANJA: Tečajevi se mogu uplatiti u jedan, četiri ili šest mjesečnih obroka. Uplate se vrše virmanom ili uplatnicom na IBAN škole HR0923400091100193855. PDV nije obračunat temeljem čl. 90. Zakona o PDV-u. POPUSTI: 5% na drugog člana uže obitelji (majka, otac, braća i sestre) ili na drugi jezik ako jedan polaznik uči dva jezika. Ako se radi o dva tečaja različite cijene, popust je na tečaj s nižom cijenom. Također, 5% popusta na svakog novog člana uže obitelji ili na svaki novi jezik. Popusti se ne zbrajaju. Popusti ne vrijede za pravne osobe. Cijena udžbenika nije uključena u cijenu tečaja.

23. 08.

Upisi u školsku godinu 2023./2024.

Upisi počinju 28. kolovoza 2023. i traju do 15. rujna 2023. Posjetite nas radnim danom od 17:30 do 20:00 sati. Za sve upite možete nas kontaktirati na mail wotan@xnet.hr ili nazvati na telefon 095 543 9521.

08. 09.

Upisi na tečajeve stranih jezika za šk. godinu 2021./2022.

Život je prepun mogućnosti, treba ih samo znati prepoznati. Brojne od njih, lakše će se ostvariti uz dobro znanje stranih jezika. Odaberite tečaj za sebe, razvijte svoje potencijale i proširite svoje horizonte. Ulaganje u znanje, najbolja je investicija za budućnost. Upisi za novu školsku godinu su u tijeku i traju do 17. rujna.

TEČAJEVI

Pogledajte tečajeve koje nudimo

JAVITE NAM SE ZA SVA PITANJA,
UPISE I INFORMACIJE

VAŠ WOTAN


  Imamo tečaj za vas

KONTAKTIRAJTE NAS

LOKACIJA

Gdje se nalazimo u Kaštel Sućurcu i Solinu